Интериорни Врати

Тапетни врати porta doors промоция на интериорни врати порта хайд
Промо цена на интериорни врати порта вектор
Промоция на интериорни врати порта лондон
Прмоция на интериорни врати верте хоум
интериорни врати порта декор
интериорни врати BALANCE 1
Качествени интериорни врати BALANCE 2
Качествени интериорни врати VERTE PREMIUM 1
Качествени интериорни врати VERTE PREMIUM 2
Класически интериорни врати Harmony 1
Класически интериорни врати Harmony 2
Модерни интериорни врати UNI COLOR 1
Модерни интериорни врати UNI COLOR 2
Стъклени интериорни врати СТЪКЛО 1
Стъклени интериорни врати СТЪКЛО подходящи за баня
Евтини интериорни врати FIT 1
Евтини интериорни врати FIT 2
Полски интериорни врати FOCUS 1
Полски интериорни врати FOCUS 2

Porta Doors предлага интериорни врати с най-добро качество спрямо цена. 

 

ОТКЪДЕ ДА КУПЯ ПРОМОЦИИ

Намерени 5301 продукта

Филтрирай
 • Сортирай по:
  • Колекция
  • Име

Интериорни врати Porta Doors имат магазини в София, Пловдив и Бургас

 

интериорни врати пловдив 1

При нас ще намерите огромно разнообразие от интериорни врати. Предлагаме както врати на ниски цени, така и модерни врати  за дизайнерски решения. Всяка врата може да бъде поръчана в няколко различни височини, както и в над 50 различни покрития. Предлагаме много устойчиви покрития за интериорни врати, като CPL и врати с естествен фурнир.

25 годишна история и безупречна репутация

Десетки награди за иновации в дизайна и механизмите. Предлагаме интериорни врати за баня, къща, офис, апартамент, панелно жилище и др. Разпагаме с големи количества в складовете ни в София, Пловдив и Бургас. Вратите Porta Doors се произвеждат в няколко завода в Европа, част от които са в Полша и Румъния. Porta Doors е марка с десетки награди за дизайн и качество.

Предимства на интериорните врати Porta Doors

 • Най-добро съотношение цена спрямо качество - Цените ни започват от 410 лв. за врата с най-добрия механизъм на затваряне и изолация.
 • Плавно отваряне и затваряне - Може да затворите плавно вратата с един пръст (без да има нужда от натискане на дръжката)
 • Качествено уплътнение - Силиконовите уплътнения ви гарантират безшумно затваряне и перфектна изолация
 • Разполагаме с големи количества врати на склад
 • 2 Години Гаранция
 • Лесен и бърз монтаж
 • Възможност за индивидуализация и поръчка от над 500 подмодела и 70 различни покрития и 16 вида прозореци
 • 25 Години качество и десетки награди за иновации в дизайна и механизмите.

Porta Doors разработва най-качествените механизми за плъзгащи интериорни врати, както и за сгъваеми интериорни врати (врати хармоника). Имаме подходящи решения за скрит монтаж, както и за външен монтаж на водачите на вратата.

Какво предлагаме?

1. Класически интериорни врати

Класическите интериорни врати са популярен избор сред собствениците на жилища, които ценят изискания стил. Благодарение на огромния набор от материали, модели и покрития, нашите класически врати могат да преобразят интериора на дома ви. Избирайки класически дизайн за дома си, можете да създадете пространство, в което се чувствате комфортно и най-вече уютно. Сложните детайли и изтънчената изработка на тези врати често се превръщат в акцент на интериора. Едно от най-значимите предимства на класическите интериорни врати е тяхната универсалност, което ги прави подходящи дори и за модерни интериори.

2. Евтини интериорни врати

Когато става въпрос за интериорни врати, по-евтините варианти може да изглеждат привлекателни, но често те са свързани със скрита цена - влошено качество. Вратите са част от интериорза, който се сменя най-трудно и рядко. Не всички интериорни врати на достъпни цени обаче са еднакви. Нашите врати, "Porta doors", с гордост предлагат разнообразие от изгодни варианти, които могат да се похвалят с два пъти по-високо качество и механизми от тези на нашите конкуренти от Китай и Турция, които са най-разпространените опции на българския пазар. Изборът на "Porta Doors" е разумно решение за собствениците на жилища, които се съобразяват с бюджета и търсят качество и издръжливост, на добра цена.

3. Качествени интериорни врати

Често хората си мислят, че качествените интериони врати са на изключително висока цена, или трябва да чакат дълго време за доставка и монтаж. Дори най-евтините модели Porta Doors не правят компромис с качеството. Тези модели може да намерите в нашите шоуруми, а голяма част от тях държим на склад. Вратите играят решаваща роля в определянето на цялостния облик и усещане на вашето жилищно пространство. Висококачествените интериорни врати могат значително да повлияят на комфорта и стила на вашия дом - от дизайна и материалите до функционалността и издръжливостта им. Инвестирайки в иновативни технологии, ние можем да осигурим врати на достъпни цени, които превъзхождат другите възможности на пазара.

4. Бели интериорни врати

Белите интериорни врати отдавна са популярен избор за собствениците на жилища, които търсят изчистен и модерен дизайн. Техният елегантен дизайн ги прави подходящи за широк спектър от интериорни стилове - от класически до съвременен. Белите интериорни врати никога не излизат от мода. Техният неутрален цвят ги правят универсален вариант за всеки дом, като гарантират, че никога няма да изглеждат остарели или не на място. 

5. Звукоизолиращи интериорни врати

Звукоизолацията е ключов фактор за комфорта и спокойствието във вашия дом, особено в ситуации в които съжителствате с много хора, когато уединението и тишината са от съществено значение. Звукоизолиращите врати предлагат решение на този проблем, като създават спокойна и приятна обстановка. Стандартните врати Porta Doors разполагат със специални гумени уплътнения, които изолират голяма част от звуковите вълни. Имаме също входни врати за апартаменти с много високо ниво на шумоизолация. Разгледайте нашия каталог за повече информация.

6. Дървени интериорни врати

Ние предлагаме широка гама от дървени интериорни врати, които са способни да задоволят вкусовете и нуждите на всеки клиент. Нашата селекция включва разнообразие от стилове, цветове и покрития, което позволява лесно съчетаване на вратите с интериора на вашето жилище. Нашият асортимент от дървени интериорни врати включва класически и модерни дизайни, които са изработени от висококачествени материали, за да осигурят дълготрайност и здравина.

7. Входни врати за къща

Porta Doors e производител на входни врати за къща с високо ниво на топлоизолация, които изцяло покриват стандартите за пасивна къща. Разбираме значимостта на ефективната топлоизолация и енергийна ефективност за съвременните домове, и затова сме ангажирани с предоставянето на врати, които съчетават функционалност, издръжливост и естетика.

8. Тапетни интериорни врати

От тази година в каталога на Porta Doors има и нови дизайнерски врати, които включват тапетни врати и специалната каса Porta Level, която достига до тавана на помещенията. Вече имаме изградени тапетни врати в множество обекти в гр. София, които можем да покажем.

10. Интериорни врати размери

Преди да финализираме всяка поръчка, изпращаме наша монтажна група, която взема размери за интериорните врати, които сте поръчали. Размерите на интерорните врати определят размера на поръчаната врата, като за интериорни врати е нужно размера на светлия отвор да е с 8 см. по-голям от размера на поръчаната врата. Например ако искате крилото Ви да е с размер 90 см, е нужен светъл отвор 98 см. Възможно е да има отклонение от 1-2 см. За входните врати светлия отвор е малко по-голям.

11. Интериорни врати по поръчка

Изработваме всякакъв вид интериорни врати по поръчка. Всички наши модели могат да бъдат избрани в три различни височикини. Предлагаме интериорни врати с височина над 2 метра и 10 сантиметра. Всяка врата може да се поръчка в различен размер и покритие, пълнеж, височина и каса. Разполагаме с над 70 различни покрития по качество и цена.

12. Интериорни врати за баня

Банята е помещение с голямо ниво на влажност, което може да деформира вратите ви. Към всяка врата може да се поръча допълнителен вентилационен отвор, както и специално покритие, което да я предпазва от влагата. Трябва да знаете, че всяка врата за баня не трябва да има директно обливане с вода.

13. Интериорни врати с покритие от естествен фурнир

Много от моделите на Porta Doors, могат да се поръчат с различни покрития, включително и покритие от естествен фурнир

14. Врати за за панелно жилище

Имаме изградена технология за монтаж на врати в панелно жилище, който позволява те да се монтират без да се премахва металната каса от панела.

15. Стъклени врати

Стъклените врати са стилен и модерен избор за вашия дом, като предлагат уникално съчетание на функционалност и естетика. Те не само подчертават архитектурните характеристики на пространството, но също така позволяват светлината да прониква в съседните помещения, които нямат достъп до пряка слънчева светлина. В нашия нов каталог ще намерите дизайнерски стъклени врати, плъзгащи стъклени врати и стъклени врати за баня и механизми за плъзгащи стъклени врати. Имате избор от няколко различни вида стъкло: прозрачно, замъглено, огледално и стъкло с орнаменти. 

16. Плъзгащи врати

Плъзгащите врати са иновативно и практично решение за множество помещения. Този вид врати е особено подходящ за малки или ограничени пространства, тъй като използва ефективно наличното място. Porta Doors предлага няколко различни вида механизми за плъзгащи врати за вграждане и такива с външен монтаж.

17. Врати хармоника по поръчка

Вритете хармоника са подходящи за малки помещения, където плъзгащите врати не са приложими.  Нашите модели могат да се поръчт с много различни покрития, като имаме опция за врати с дръжка или за такива с дупка за отваряне.

18. Пожароустойчиви Врати

Противопожарни врати с марките NOVOFERM,  Locher и Teckentrup  ‐ еднокрили пожароустойчиви метални врати със сертификат за 60 мин. и 90 мин.

19. Метални врати

Ползена информация:

1. Кои са най-добрите интериорни врати?

Разбира се, че Porta Doors. Казваме го, защото сме сигурни в качеството на вратите ни. Сигурни сме в предимството им над алтернативите, които предлага българския пазар. 

Ключови фактори при избора на интериорна врата

 • Цена - Предлагаме широка гама врати от евтини до премиум врати без компромис в качеството
 • Механизъм - Над 25 години осъръшенстваме механизмите и дори и най-евтините ни модели са оборудвани са висококачествени механизми, които позволяват плавно и леко затваряне и отваряне с един пръст.
 • Дизайн - Ние предлагаме най-голямото разнообразие на модели и покрития за врати в България
 • Материал - Високотехнологичните заводи на Porta Doors работят с най-качествените материали на пазара.
 • Време на доставка - Porta Doors предлага много модели на склад с бърза доставка и монтаж.

2.  Как и къде са направени интериорните врати Porta Doors?

Porta Doors е известен полски производител на различни видове врати с над 25 годишна история. Заводите се намират в Полша и в Румъния. Техните врати се характеризират с високо качество, разнообразие от дизайни и иновативни технологии. Porta Doors използва автоматизирани и високотехнологични машини, които осигуряват прецизност и ефективност при производството на вратите. Този процес включва изрязване, фрезоване, лакиране и сглобяване на вратите. Строгите контроли на качеството гарантират, че всички продукти отговарят на високите стандарти на компанията.

3. Как и къде да поръчам врати от Porta Doors?

Процеса на поръчка на врати е много лесен. 1. Посетете един от нашите шоуруми и изберете най-подходящата врата за Вас. Консултирайте се с нашите професионални консултанти относно наличните модели на склад. 2. Изпращаме техник до вашия апартамент или къща, който да вземе размери на отворите, за да сме сигурни, че те са достатъчно големи и прогодени за нашите врати. 3. Изпращаме Ви оферта, която включва крайната цена на вратите с доставка и монтаж. Нашите магазини се намират в градовете София, Варна, Бургас и Пловдив.

4. Кога е най-подходящо да се монтират интериорни врати?

Зависи дали става въпрос за входна врата за къща, вътрешна входна врата за апартамент или за интериорни врати. Ако говорим за интериорни врати, най-подходящото време е след поставянето на подовата настилка. По този начин вратите ще легнат върху пода, и няма да се налагате да заобикаляте касата с плочки или паркет. Също трябва да се уверите, че ел-инсталацията на апартамента и ключовете на лампите са предвидени така, че да не засягат касите на вратите, или да не са предвидени зад касата на вратата, която предстои да се монтира.

5. Как се монтират интериорни врати

Всички наши врати се монтират от сертифицирани специалисти. Не позволяваме клиентите да вземат сами размери на помещенията или да монтират сами вратите си. 

Стъпки за монтаж на вратите:

5.1. Вземане на точни размери - Това се извършва от наш специалист и заедно с вас се определя дали вратата за даденото помещение да е лява или дясна, и на къде да се отваря.

5.2. Доставка на вратите на обекта

5.3. Подготовка на отвора: Премахват се съществуващи врати, в случай че има такива. Отвора се почиства и се проверява още веднъж дали отговаря на предварително взетите размери. 

5.4. Първо се монтира касата на вратата, като от всички страни се захваща здраво за стената с монтажна пяна. Обикновено между стената и касата на вратата има няколко сънтиметра разстояние.

5.5. След като пяната стегне се поставя плаващата каса, която влиза във вече монтираната на стената каса. Плаващата каса позволява плътно покритие и на криви стени.

5.6. След това се поставят пантите и се монтира самата врата. 

5.7. В случай, че помещението изисква монтаж на по-ниски врати, монтажниците могат да отрежат долната част на касата и таблата.

5.8. Последната част е монтажа на дръжките и прецизното нагласяне на пантите. Вратите трябва да могат да се затварят леко и удобно дори с един пръст, без да е нужно натискане на дръжката.

6. Как да изберем най-подходящия цвят врата?

 • Съобразете се с обстановката: Разгледайте дизайна и цветовете на стените, пода, мебелите и прозорците в помещението. Изберете цвят, който допълва останалата част от интериора.

 • Помислете за стил: Различните стилове интериорни врати предлагат разнообразие от цветове. Ако искате да подчертаете модерен стил, можете да изберете смели и ярки цветове. За класически или традиционен стил, предпочитайте по-топли и естествени цветове.

 • Огледайте осветлението: В зависимост от естественото и изкуствено осветление в помещението, определени цветове могат да изглеждат по-добре от други. Тъмни цветове обикновено правят помещението по-уютно и интимно, докато светлите цветове могат да го направят по-просторно и светло.

 • Разгледайте материалите: Различните материали, от които са изработени вратите, също могат да повлияят на цветовия избор. Масивно дърво, MDF или метал имат различни текстури и цветови варианти, които могат да съчетавате с интериора.

 • Условия на употреба: Ако вратата ще бъде изложена на чести удари, драскотини или влага, изберете цвят и покритие, които са устойчиви на тези условия. Например, тъмни цветове обикновено скриват драскотини и замърсявания по-добре от светлите.

 • Личен вкус: В крайна сметка, изборът на цветове за интериорните врати зависи от вашите лични предпочитания. Мислете за това какъв вид атмосфера искаш да създадеш в дома си и изберете цветове, които отговарят на вашите

7. Как да разберем дали една интериорна врата е лява или дясна?

Когато застанете срещу вратата, трябва да може да виждате пантите й. В случай, че пантите се намират от дясната страна, то вратата е дясна. В случай, че пантите се намират от лявата страна, то вратата е лява.

Често задавани въпроси

🧿Защо да изберете Интериорни Врати Porta Doors?

Защото предлагаме най-добро съотношение цена спрямо качество за всички Интериорни Врати . Всички врати са снабдени с най-висок клас механизми. Предлагаме огромен асортимент с хиляди разновидности Интериорни Врати , които могат да да задоволят всеки вкус.

❓Какви са цените за Интериорни Врати и какво е включено в тях?

Описаните цени на Интериорни Врати се отнасят за базови модели. Актуални цени може да получите в нашите шоуруми. Доставката е включена в цената на монтажа. Монтажа на Интериорни Врати се извършва от външни фирми. За далечни обекти извън градовете София, Пловдив и Бургас се начислява транспорт.

🔰Каква гаранция имат Интериорни Врати ?

Всички Интериорни Врати се продават с 2 години гаранция.

📌Къде се произвеждат вашите Интериорни Врати ?

Всички Интериорни Врати се произвеждат в един от петте завода в Полша или новия завод в Румъния. 25 годишната история на Porta Doors e гаранция за качество.

🔳С какво вашите Интериорни Врати са по-добри от останалите на пазара?

Пазара за Интериорни Врати в България е наводнен с некачествени врати и имитации на Porta Doors, които претендират за немско производство а същевременно са внос от Kитай и Tурция. Може да ги познаете по еднообразието и заблуждаващите ниски цени, които не включват дори касата на вратата. Вратите са основен елемент от жилището, който се сменя изключително рядко и трудно. Съветваме Ви да посетите някои от шоурумите на Вратите Porta Doors и да се уверите, че може да се сдобиете с изключително качествени врати на много изгодна цена.

Колко е срока за доставка и монтаж?

Разполагаме с голямо количество врати на склад, които могат да бъдат монтирани в много кратки срокове. Ако желаете да направите индивидуална поръчка от над 200 различни модела 50 вида покрития, ще се наложи да изчакате около 5 седмици.

Защо е по-добре да се направи индивидуална поръчка?

Всяка врата е конфигурирана от различни компоненти, които могат да бъдат поръчани в най-ралични цветове, покрития, размери, посока на отваряне, вид остъкляване и механизми. В PORTA DOORS всичко това може да бъде избрано индивидуално за всяка врата, като това не увеличава цената. Това Ви дава възможност да индивидуализирате и да изберете най-подходящите врати за вашия дом.

Как и къде става поръчката?

Поръчките се правят в някои от нашите шоуруми за интериорни и входни врати в София, Пловдив или Бургас. Локациите на магазините може да намерите на страницата ни за контакти.

Колко и кога се плаща?

За всяка поръчка се оставя 50% капаро, след вземане на размери от обекта. Останалата част се доплаща преди монтажа на вратите. Монтажа се плаща на монтажните групи в дена на монтиране на вратите.