Пожароустойчиви Врати - Противопожарни Врати

Противопожарни врати Locher еднокрили пожароустойчиви метални врати 60 мин. и 90 мин.

Предлагаме обектови цени и отстъпки за по-големи количества! Монтаж в цялата страна.

КЪМ 08.07.2022г. ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СА ПО ЗАПИТВАНЕ. Моля изпращайте вашите запитвания на Email: [email protected]

Срок на доставка за налични врати Locher: 1 седмица

Входни врати за къща
 
Поръчкови размери противопожарни врати с по-голяма височина:
Входни врати за къща

Вратите са с плътно крило с дебелина 58 см. тристранно термо‐набъбващо уплътнение, поцинкована стоманена ламарина 0.65мм и пасивен шип от страна на пантите. Вратите са 2бр. триделни панти, от които едната е пружинна. 

Противопожарни врати  Locher

С по-дебело крило 64 мм, тристранен фалц, по-дебела поцинкована стоманена ламарина 0.80 мм. 

Обков: PZ брава, секретен патрон с 3 бр ключа, черни PVC дръжки; Пълнеж: минерална вата;

Повърхност крило: RAL 7035 ; С Опция за поръчка на RAL 1013, 5010, 9002, 9006, 9010 Без Доплащане 

Еднокрили: 

Входни врати за къща

Двукрили:

Входни врати за къща

Аксесоари за метални пожароустойчиви врати: ‐ Електронна брава ; Обикновена брава ; PVC дръжки ; Дръжки топка от стомана ; Антипаник за активно крило ; ‐ Антипаник за пасивно крило ; ‐ Електромагнит стенен или подов 50 кг ;  Автомат за самозатваряне TS 1500 или TS 68 ; Гумено уплътнение за каса 5000 мм, сиво ; Падащ праг ; Секретен патрон 35/45мм и други. 

КЪМ 08.07.2022г. ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СА ПО ЗАПИТВАНЕ. Моля изпращайте вашите запитвания на Email: [email protected]

За конкретна оферта за Интериорни врати моля посетете най-близкия шоурим на Вратите или изпратете запитване на [email protected] 

ОТКЪДЕ ДА КУПЯ ПРОМОЦИИ

Намерени 29 продукта

Филтрирай
  • Сортирай по:
    • Колекция
    • Име

Често задавани въпроси

🧿Защо да изберете Пожароустойчиви Врати - Противопожарни Врати Porta Doors?

Защото предлагаме най-добро съотношение цена спрямо качество за всички Пожароустойчиви Врати - Противопожарни Врати. Цените ни започват от 410 лв. и всички врати са с снабдени с най-висок клас механизми. Предлагаме огромен асортимент с хиляди разновидности Пожароустойчиви Врати - Противопожарни Врати, които могат да да задоволят всеки вкус.

❓Какви са цените за Пожароустойчиви Врати - Противопожарни Врати и какво е включено в тях?

Описаните цени на Пожароустойчиви Врати - Противопожарни Врати се отнасят за базови модели. Актуални цени може да получите в нашите шоуруми. Доставката е включена в цената на монтажа. Монтажа на Пожароустойчиви Врати - Противопожарни Врати се извършва от външни фирми. За далечни обекти извън градовете София, Пловдив и Бургас се начислява транспорт.

🔰Каква гаранция имат Пожароустойчиви Врати - Противопожарни Врати?

Всички Пожароустойчиви Врати - Противопожарни Врати се продават с 2 години гаранция.

📌Къде се произвеждат вашите Пожароустойчиви Врати - Противопожарни Врати?

Всички Пожароустойчиви Врати - Противопожарни Врати се произвеждат в един от петте завода в Полша или новия завод в Румъния. 25 годишната история на Porta Doors e гаранция за качество.

🔳С какво вашите Пожароустойчиви Врати - Противопожарни Врати са по-добри от останалите на пазара?

Пазара за Пожароустойчиви Врати - Противопожарни Врати в България е наводнен с некачествени врати и имитации на Porta Doors, които претендират за немско производство а същевременно са внос от Kитай и Tурция. Може да ги познаете по еднообразието и заблуждаващите ниски цени, които не включват дори касата на вратата. Вратите са основен елемент от жилището, който се сменя изключително рядко и трудно. Съветваме Ви да посетите някои от шоурумите на Вратите Porta Doors и да се уверите, че може да се сдобиете с изключително качествени врати на много изгодна цена.

Колко е срока за доставка и монтаж?

Разполагаме с голямо количество врати на склад, които могат да бъдат монтирани в много кратки срокове. Ако желаете да направите индивидуална поръчка от над 200 различни модела 50 вида покрития, ще се наложи да изчакате около 5 седмици.

Защо е по-добре да се направи индивидуална поръчка?

Всяка врата е конфигурирана от различни компоненти, които могат да бъдат поръчани в най-ралични цветове, покрития, размери, посока на отваряне, вид остъкляване и механизми. В PORTA DOORS всичко това може да бъде избрано индивидуално за всяка врата, като това не увеличава цената. Това Ви дава възможност да индивидуализирате и да изберете най-подходящите врати за вашия дом.

Как и къде става поръчката?

Поръчките се правят в някои от нашите шоуруми за интериорни и входни врати в София, Пловдив или Бургас. Локациите на магазините може да намерите на страницата ни за контакти.

Колко и кога се плаща?

За всяка поръчка се оставя 50% капаро, след вземане на размери от обекта. Останалата част се доплаща преди монтажа на вратите. Монтажа се плаща на монтажните групи в дена на монтиране на вратите.