Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors

Porta Doors предлага интериорни врати, към които може да се монтира вентилационен отвор, който да изкарва влагата от Банята. Заповядайте в някой от нашите шоуруми, за да разгледате възможните комбинации от модели и покрития за врати за Баня. Имайте в предвид, че Интериорните врати от дървесни материали не са подходящи за директно обливане с вода. Всяка врата за баня трябва да бъде изолирана от източниците на намокряне. 

Предлагаме монтаж на врати за баня в градовете София, Пловдив и Бургас.

Кои са най-търсените врати за баня в България?: 

 1. Алуминиеви врати за баня

 2. Пвц врати за баня

 3. Стъклени врати за баня

 4. Евтини плъзгащи врати за баня

 5. Дървени врати за баня

 6. Кафява пвц врата за баня

 7. Алуминиева врата за баня с первази

 8. Плъзгащи врати за баня

Разгледайте всички предложения и покрития, които са подходящи за баня в нашия каталог:

 

ОТКЪДЕ ДА КУПЯ ПРОМОЦИИ

Намерени 11 продукта

Филтрирай
 • Сортирай по:
  • Колекция
  • Име
Често задавани въпроси

🧿Защо да изберете Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors Porta Doors?

Защото предлагаме най-добро съотношение цена спрямо качество за всички Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors. Цените ни започват от 410 лв. и всички врати са с снабдени с най-висок клас механизми. Предлагаме огромен асортимент с хиляди разновидности Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors, които могат да да задоволят всеки вкус.

❓Какви са цените за Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors и какво е включено в тях?

Описаните цени на Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors се отнасят за базови модели. Актуални цени може да получите в нашите шоуруми. Доставката е включена в цената на монтажа. Монтажа на Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors се извършва от външни фирми. За далечни обекти извън градовете София, Пловдив и Бургас се начислява транспорт.

🔰Каква гаранция имат Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors?

Всички Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors се продават с 2 години гаранция.

📌Къде се произвеждат вашите Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors?

Всички Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors се произвеждат в един от петте завода в Полша или новия завод в Румъния. 25 годишната история на Porta Doors e гаранция за качество.

🔳С какво вашите Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors са по-добри от останалите на пазара?

Пазара за Врати за Баня с Вентилационен отвор - Porta Doors в България е наводнен с некачествени врати и имитации на Porta Doors, които претендират за немско производство а същевременно са внос от Kитай и Tурция. Може да ги познаете по еднообразието и заблуждаващите ниски цени, които не включват дори касата на вратата. Вратите са основен елемент от жилището, който се сменя изключително рядко и трудно. Съветваме Ви да посетите някои от шоурумите на Вратите Porta Doors и да се уверите, че може да се сдобиете с изключително качествени врати на много изгодна цена.

Колко е срока за доставка и монтаж?

Разполагаме с голямо количество врати на склад, които могат да бъдат монтирани в много кратки срокове. Ако желаете да направите индивидуална поръчка от над 200 различни модела 50 вида покрития, ще се наложи да изчакате около 5 седмици.

Защо е по-добре да се направи индивидуална поръчка?

Всяка врата е конфигурирана от различни компоненти, които могат да бъдат поръчани в най-ралични цветове, покрития, размери, посока на отваряне, вид остъкляване и механизми. В PORTA DOORS всичко това може да бъде избрано индивидуално за всяка врата, като това не увеличава цената. Това Ви дава възможност да индивидуализирате и да изберете най-подходящите врати за вашия дом.

Как и къде става поръчката?

Поръчките се правят в някои от нашите шоуруми за интериорни и входни врати в София, Пловдив или Бургас. Локациите на магазините може да намерите на страницата ни за контакти.

Колко и кога се плаща?

За всяка поръчка се оставя 50% капаро, след вземане на размери от обекта. Останалата част се доплаща преди монтажа на вратите. Монтажа се плаща на монтажните групи в дена на монтиране на вратите.