Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors

  Porta Doors предлага плъзгащи врати с иновативен дизайн и механизми за вграждане. Може да изберете от огромния ни избот от интериорни врати, които да бъдат поръчани с механизъм за плъзгащи врати. 

Porta Doors предлага: 

 1. Еднокрили плъзгащи Интериорни врати

 2. Двукрили плъзгащи интериорни врати (двойни плъзгащи врати)

 3. Олекотени плъзгащи врати 

 4. Система за вграждане на плъзгащи врати механизъм

 5. Стъклени плъзгащи врати
 6. Настенна система - Механизъм за плъзгащи се интериорни врати

 
врати хармоника
врати хармоника
врати хармоника
врати хармоника
врати хармоника
врати хармоника

 

тапетни интериорни врати - тапетни врати на склад и монтаж интериорни врати бургас 4

 

ОТКЪДЕ ДА КУПЯ ПРОМОЦИИ

Намерени 14 продукта

Филтрирай
 • Сортирай по:
  • Колекция
  • Име

ПЛЪЗГАЩИ СЕ ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ

За да разгледате всички модели и механизми за интериорно плъзгащи врати може да посетите шоурумите на Вратите Porta Doors.  Там може да направите индивидуална поръчка за изработка на плъзгащи врати.

Често задавани въпроси

🧿Защо да изберете Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors Porta Doors?

Защото предлагаме най-добро съотношение цена спрямо качество за всички Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors. Цените ни започват от 410 лв. и всички врати са с снабдени с най-висок клас механизми. Предлагаме огромен асортимент с хиляди разновидности Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors, които могат да да задоволят всеки вкус.

❓Какви са цените за Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors и какво е включено в тях?

Описаните цени на Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors се отнасят за базови модели. Актуални цени може да получите в нашите шоуруми. Доставката е включена в цената на монтажа. Монтажа на Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors се извършва от външни фирми. За далечни обекти извън градовете София, Пловдив и Бургас се начислява транспорт.

🔰Каква гаранция имат Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors?

Всички Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors се продават с 2 години гаранция.

📌Къде се произвеждат вашите Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors?

Всички Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors се произвеждат в един от петте завода в Полша или новия завод в Румъния. 25 годишната история на Porta Doors e гаранция за качество.

🔳С какво вашите Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors са по-добри от останалите на пазара?

Пазара за Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors в България е наводнен с некачествени врати и имитации на Porta Doors, които претендират за немско производство а същевременно са внос от Kитай и Tурция. Може да ги познаете по еднообразието и заблуждаващите ниски цени, които не включват дори касата на вратата. Вратите са основен елемент от жилището, който се сменя изключително рядко и трудно. Съветваме Ви да посетите някои от шоурумите на Вратите Porta Doors и да се уверите, че може да се сдобиете с изключително качествени врати на много изгодна цена.

Колко е срока за доставка и монтаж?

Разполагаме с голямо количество врати на склад, които могат да бъдат монтирани в много кратки срокове. Ако желаете да направите индивидуална поръчка от над 200 различни модела 50 вида покрития, ще се наложи да изчакате около 5 седмици.

Защо е по-добре да се направи индивидуална поръчка?

Всяка врата е конфигурирана от различни компоненти, които могат да бъдат поръчани в най-ралични цветове, покрития, размери, посока на отваряне, вид остъкляване и механизми. В PORTA DOORS всичко това може да бъде избрано индивидуално за всяка врата, като това не увеличава цената. Това Ви дава възможност да индивидуализирате и да изберете най-подходящите врати за вашия дом.

Как и къде става поръчката?

Поръчките се правят в някои от нашите шоуруми за интериорни и входни врати в София, Пловдив или Бургас. Локациите на магазините може да намерите на страницата ни за контакти.

Колко и кога се плаща?

За всяка поръчка се оставя 50% капаро, след вземане на размери от обекта. Останалата част се доплаща преди монтажа на вратите. Монтажа се плаща на монтажните групи в дена на монтиране на вратите.