Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors

  Porta Doors предлага плъзгащи врати с иновативен дизайн и механизми за вграждане. Може да изберете от огромния ни избот от интериорни врати, които да бъдат поръчани с механизъм за плъзгащи врати. 

Porta Doors предлага: 

 1. Еднокрили плъзгащи интериорни врати

 2. Двукрили плъзгащи интериорни врати

 3. Олекотени плъзгащи врати 

 4. Система за вграждане на плъзгащи врати механизъм

 5. Стъклени плъзгащи врати
 6. Настенна система - Механизъм за плъзгащи се интериорни врати

 

Намерени 18 продукта

 • Сортирай по:
  • Колекция
  • Име

ПЛЪЗГАЩИ СЕ ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ

За да разгледате всички модели и механизми за интериорно плъзгащи врати може да посетите шоурумите на Вратите Porta Doors.  Там може да направите индивидуална поръчка за изработка на плъзгащи врати.

Често задавани въпроси

🧿Защо да изберете Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors Porta Doors?

Защото предлагаме най-добро съотношение цена спрямо качество за всички Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors. Цените ни започват от 249лв и всички врати са с снабдени с най-висок клас механизми. Предлагаме огромен асортимент с хиляди разновидности Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors, които могат да да задоволят всеки вкус.

❓Какви са цените за Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors и какво е включено в тях?

Описаните цени на Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors се отнасят за базови модели. Актуални цени може да получите в нашите шоуруми. Доставката е включена в цената на монтажа. Монтажа на Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors се извършва от външни фирми. За далечни обекти извън градовете София, Пловдив и Бургас се начислява транспорт.

🔰Каква гаранция имат Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors?

Всички Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors се продават с 2 години гаранция.

📌Къде се произвеждат вашите Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors?

Всички Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors се произвеждат в един от петте завода в Полша или новия завод в Румъния. 25 годишната история на Porta Doors e гаранция за качество.

🔳С какво вашите Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors са по-добри от останалите на пазара?

Пазара за Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors в България е наводнен с некачествени врати и имитации на Porta Doors, които претендират за немско производство а същевременно са внос от Kитай и Tурция. Може да ги познаете по еднообразието и заблуждаващите ниски цени, които не включват дори касата на вратата. Вратите са основен елемент от жилището, който се сменя изключително рядко и трудно. Съветваме Ви да посетите някои от шоурумите на Вратите Porta Doors и да се уверите, че може да се сдобиете с изключително качествени врати на много изгодна цена.

Колко е срока за доставка и монтаж?

Разполагаме с голямо количество врати на склад, които могат да бъдат монтирани в много кратки срокове. Ако желаете да направите индивидуална поръчка от над 200 различни модела 50 вида покрития, ще се наложи да изчакате около 5 седмици.

Защо е по-добре да се направи индивидуална поръчка?

Всяка врата е конфигурирана от различни компоненти, които могат да бъдат поръчани в най-ралични цветове, покрития, размери, посока на отваряне, вид остъкляване и механизми. В PORTA DOORS всичко това може да бъде избрано индивидуално за всяка врата, като това не увеличава цената. Това Ви дава възможност да индивидуализирате и да изберете най-подходящите врати за вашия дом.

Как и къде става поръчката?

Поръчките се правят в някои от нашите шоуруми за интериорни и входни врати в София, Пловдив или Бургас. Локациите на магазините може да намерите на страницата ни за контакти.

Колко и кога се плаща?

За всяка поръчка се оставя 50% капаро, след вземане на размери от обекта. Останалата част се доплаща преди монтажа на вратите. Монтажа се плаща на монтажните групи в дена на монтиране на вратите.