Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors

  Porta Doors предлага плъзгащи врати с иновативен дизайн и механизми за вграждане. Може да изберете от огромния ни избор от интериорни врати, които да бъдат поръчани с механизъм за плъзгащи врати. 

Тапетна плъзгаща вратаПлъзгаща система ефектПлъзгаща система слайдРелсова плъзгаща вратаВъншна плъзгаща вратаВътрешна плъзгаща врата

 
Плъзгащи системи порта и алу
Плъзгащи системи за вграждане в стена
Плъзгащи системи за вграждане в стена компакт схема детайл
Плъзгаща врата монтаж върху стена детайл схема за монтаж
Плъзгаща врата модел черно монтаж върху стена детайл схема за монтаж

Тапетни врати porta doors промоция на интериорни врати порта хайд

ОТКЪДЕ ДА КУПЯ ПРОМОЦИИ

Намерени 15 продукта

Филтрирай
 • Сортирай по:
  • Колекция
  • Име

ПЛЪЗГАЩИ СЕ ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ

За да разгледате всички модели и механизми за интериорно плъзгащи врати може да посетите шоурумите на Вратите Porta Doors.  Там може да направите индивидуална поръчка за изработка на плъзгащи врати.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСУ ЗА ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ 

1. Има ли шоурум, където можем да разгледаме всички плъзгащи врати Porta Doors?

Моделите плъзгащи врати, които предлагаме, могат да бъдат разгледани в нашите официални шоуруми. Ако сте харесали специфичен модел плъчгаща се врата, може да се свържете с наш консултант, за да разберете в кой наш магазин може да видите точната мостра.

2. Как мога да направя поръчка за плъзгащи врати Porta Doors?

За да поръчате врати от Porta Doors е необходимо да посетите най-близкия официален шорурим. Наш консултант ще посети ваш адрес и ще вземе точен размер за вашите врати.

3. Какви са начините на плащане при поръчка на плъзгащи врати Porta Doors?

Поръчката си можете да платите с банков превод, с карта или в брой в нашите магазини.

4. Мога ли да избера друг цвят на плъзгащите врати Porta Doors?

Повечето механизми на Порта позволяват да изберете модел врата от почти всички модели, която да се превърне в плъзгаща. Ние ще ви информираме дали можем да ви предложим врати в друга цветова гама или не.

5. Каква е ценовата диапазон на плъзгащите врати Porta Doors?

Предлаганите от магазин Porta Doors интериорни плъзгащи врати са на цени от 900 до 2500 лв. в зависимост от допълнителните екстри и покрития които изберете.

6. Колко време отнема доставката на плъзгащите врати Porta Doors?

Времето, в което можем да ви доставим продуктите, е индивидуално и обикновено отнема около два месеца.

7. Каква е гаранцията на плъзгащите врати Porta Doors и какво покрива тя?

Моделите интериорни плъзгащи врати Porta Doors, които предлагаме, са с гаранция от две години, която покрива поправка, замяна или връщане на сумата от покупката.

 

Porta Doors предлага: 

 1. Еднокрили плъзгащи Интериорни врати

 2. Двукрили плъзгащи интериорни врати (двойни плъзгащи врати)

 3. Олекотени плъзгащи врати 

 4. Система за вграждане на плъзгащи врати (механизъми за вграждане в стена)

 5. Стъклени плъзгащи врати
 6. Настенна система - Механизъм за плъзгащи се интериорни врати

Често задавани въпроси

🧿Защо да изберете Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors Porta Doors?

Защото предлагаме най-добро съотношение цена спрямо качество за всички Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors. Всички врати са снабдени с най-висок клас механизми. Предлагаме огромен асортимент с хиляди разновидности Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors, които могат да да задоволят всеки вкус.

❓Какви са цените за Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors и какво е включено в тях?

Описаните цени на Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors се отнасят за базови модели. Актуални цени може да получите в нашите шоуруми. Доставката е включена в цената на монтажа. Монтажа на Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors се извършва от външни фирми. За далечни обекти извън градовете София, Пловдив и Бургас се начислява транспорт.

🔰Каква гаранция имат Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors?

Всички Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors се продават с 2 години гаранция.

📌Къде се произвеждат вашите Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors?

Всички Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors се произвеждат в един от петте завода в Полша или новия завод в Румъния. 25 годишната история на Porta Doors e гаранция за качество.

🔳С какво вашите Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors са по-добри от останалите на пазара?

Пазара за Плъзгащи Интериорни Врати - Porta Doors в България е наводнен с некачествени врати и имитации на Porta Doors, които претендират за немско производство а същевременно са внос от Kитай и Tурция. Може да ги познаете по еднообразието и заблуждаващите ниски цени, които не включват дори касата на вратата. Вратите са основен елемент от жилището, който се сменя изключително рядко и трудно. Съветваме Ви да посетите някои от шоурумите на Вратите Porta Doors и да се уверите, че може да се сдобиете с изключително качествени врати на много изгодна цена.

Колко е срока за доставка и монтаж?

Разполагаме с голямо количество врати на склад, които могат да бъдат монтирани в много кратки срокове. Ако желаете да направите индивидуална поръчка от над 200 различни модела 50 вида покрития, ще се наложи да изчакате около 5 седмици.

Защо е по-добре да се направи индивидуална поръчка?

Всяка врата е конфигурирана от различни компоненти, които могат да бъдат поръчани в най-ралични цветове, покрития, размери, посока на отваряне, вид остъкляване и механизми. В PORTA DOORS всичко това може да бъде избрано индивидуално за всяка врата, като това не увеличава цената. Това Ви дава възможност да индивидуализирате и да изберете най-подходящите врати за вашия дом.

Как и къде става поръчката?

Поръчките се правят в някои от нашите шоуруми за интериорни и входни врати в София, Пловдив или Бургас. Локациите на магазините може да намерите на страницата ни за контакти.

Колко и кога се плаща?

За всяка поръчка се оставя 50% капаро, след вземане на размери от обекта. Останалата част се доплаща преди монтажа на вратите. Монтажа се плаща на монтажните групи в дена на монтиране на вратите.