Входни врати за къща

Топлоизолиращи външни входни врати за къщи, покриващи стандартите за пасивна къща. 25 години история и множество международни награди. Възползвайте се от предложенията и изберете вашата нова входна врата. Дизайнерски решения и множество възможности за персонализиране. 

Стоманените външни входни врати от колекцията на Porta Doors са иновативна технология и най-добрия избор за съвременна къща или кооперация. Набор от идеално подбрани параметри, които съставляват най-високо качество. Дървените врати Еко ПОЛАР ПАСИВ са перфектното решение за пасивни къщи, покриващи най-високите стандарти за топлопроводимост.
Промоции на Входни врати за къща - Ценово предложение
 
Porta Doors предлага качествени входни врати за къща, които са разделени в три модела: 
 
  1. Врати за къща модели 2024
КОЕФИЦИЕНТ НАТОПЛОПРЕМИНАВАНЕ от Ud= 1,1*W/m2 до Ud= 0.57 W/m2 за серия Premium Energy
Входни врати модели 2024
Видове изолации за Входни врати за къща
Входни врати за къща модел Г
Видове отваряния за Входни врати за къща
Видове покрития за Входни врати за къща
 
Входни врати за къща
Входни врати за къща
 
  1. Врати за къща ЕНЕРДЖИ ПРОТЕКТ
КОЕФИЦИЕНТ НАТОПЛОПРЕМИНАВАНЕ Ud= 1,1*W/m2

 

  1. Врати за къща  Eко ПОЛАР, Еко ПОЛАР ПАСИВ
Входни врати за къща
Входни врати за къща
Врати, изработени от кръстосано слепена импрегнирана дъбова дървесина.
Вратите от колекцията Еко представляват иновативна технология. Идеално напаснатистойностни елементи, изграждащи една система от най-високо качество. Вратите Еко ПОЛАР ПАСИВ са чудесно решение за пасивни къщи

 

Входни врати за къща
Входни врати за къща
  • Брави с клас на противовзломност 4, 
  • Стъкла с клас на противовзломност Р4
 
Вратите са снабдени с Стоманена каса Термо ; Кука - долно и горно заключване ;Лентова брава многоточкова - тип кука/език ; Пълнеж от експандиран полисти-рен и водобранна лайсна, 4 противовзломни шипа , 3 триелементни панти в сребрист цвят, Остъкление - троен стъклопакет клас P4 и Термичен праг - намалявакоефициента на топлопреми-наване
 
Предлагаме пълна индивидуализация на всички Интериорни врати за къща. Може да избирате от множество цветове, покрития, остъклявания, дизайнерски дръжки и дори допълнителни елементи (притурки), които да оформят цялостното входно пространство.

ОТКЪДЕ ДА КУПЯ ПРОМОЦИИ

Намерени 193 продукта

Филтрирай
  • Сортирай по:
    • Колекция
    • Име

Какви външни входни врати за къща предлагаме?

1. Входни врати за къща по поръчка с индивидуални размери

2. Входни врати за къщи със стъкло и стъклени притурки

3. Евтини входни врати за къща на топ цени - метални врати

4. Входни врати за къщи от дърво или дървен фурнир

 

Често задавани въпроси

🧿Защо да изберете Входни врати за къща Porta Doors?

Защото предлагаме най-добро съотношение цена спрямо качество за всички Входни врати за къща. Цените ни започват от 410 лв. и всички врати са с снабдени с най-висок клас механизми. Предлагаме огромен асортимент с хиляди разновидности Входни врати за къща, които могат да да задоволят всеки вкус.

❓Какви са цените за Входни врати за къща и какво е включено в тях?

Описаните цени на Входни врати за къща се отнасят за базови модели. Актуални цени може да получите в нашите шоуруми. Доставката е включена в цената на монтажа. Монтажа на Входни врати за къща се извършва от външни фирми. За далечни обекти извън градовете София, Пловдив и Бургас се начислява транспорт.

🔰Каква гаранция имат Входни врати за къща?

Всички Входни врати за къща се продават с 2 години гаранция.

📌Къде се произвеждат вашите Входни врати за къща?

Всички Входни врати за къща се произвеждат в един от петте завода в Полша или новия завод в Румъния. 25 годишната история на Porta Doors e гаранция за качество.

🔳С какво вашите Входни врати за къща са по-добри от останалите на пазара?

Пазара за Входни врати за къща в България е наводнен с некачествени врати и имитации на Porta Doors, които претендират за немско производство а същевременно са внос от Kитай и Tурция. Може да ги познаете по еднообразието и заблуждаващите ниски цени, които не включват дори касата на вратата. Вратите са основен елемент от жилището, който се сменя изключително рядко и трудно. Съветваме Ви да посетите някои от шоурумите на Вратите Porta Doors и да се уверите, че може да се сдобиете с изключително качествени врати на много изгодна цена.

Колко е срока за доставка и монтаж?

Разполагаме с голямо количество врати на склад, които могат да бъдат монтирани в много кратки срокове. Ако желаете да направите индивидуална поръчка от над 200 различни модела 50 вида покрития, ще се наложи да изчакате около 5 седмици.

Защо е по-добре да се направи индивидуална поръчка?

Всяка врата е конфигурирана от различни компоненти, които могат да бъдат поръчани в най-ралични цветове, покрития, размери, посока на отваряне, вид остъкляване и механизми. В PORTA DOORS всичко това може да бъде избрано индивидуално за всяка врата, като това не увеличава цената. Това Ви дава възможност да индивидуализирате и да изберете най-подходящите врати за вашия дом.

Как и къде става поръчката?

Поръчките се правят в някои от нашите шоуруми за интериорни и входни врати в София, Пловдив или Бургас. Локациите на магазините може да намерите на страницата ни за контакти.

Колко и кога се плаща?

За всяка поръчка се оставя 50% капаро, след вземане на размери от обекта. Останалата част се доплаща преди монтажа на вратите. Монтажа се плаща на монтажните групи в дена на монтиране на вратите.