Външни входни врати за Къща

Топлоизолиращи външни входни врати за къщи, покриващи стандартите за пасивна къща. 25 години история и множество международни награди. Възползвайте се от предложенията и изберете вашата нова входна врата. Дизайнерски решения и множество възможности за персонализиране. 

Намерени 276 продукта

  • Сортирай по:
    • Колекция
    • Име
Често задавани въпроси

Защо да изберете Външни входни врати за Къща Porta Doors?

Защото предлагаме най-добро съотношение цена спрямо качество за всички Външни входни врати за Къща. Цените ни започват от 249лв и всички врати са с снабдени с най-висок клас механизми. Предлагаме огромен асортимент с хиляди разновидности Външни входни врати за Къща, които могат да да задоволят всеки вкус.

Какви са цените за Външни входни врати за Къща и какво е включено в тях?

Описаните цени на Външни входни врати за Къща се отнасят за базови модели. Актуални цени може да получите в нашите шоуруми. Доставката е включена в цената на монтажа. Монтажа на Външни входни врати за Къща се извършва от външни фирми. За далечни обекти извън градовете София, Пловдив и Бургас се начислява транспорт.

Каква гаранция имат Външни входни врати за Къща?

Всички Външни входни врати за Къща се продават с 2 години гаранция.

Къде се произвеждат вашите Външни входни врати за Къща?

Всички Външни входни врати за Къща се произвеждат в един от петте завода в Полша или новия завод в Румъния. 25 годишната история на Porta Doors e гаранция за качество.

С какво вашите Външни входни врати за Къща са по-добри от останалите на пазара?

Пазара за Външни входни врати за Къща в България е наводнен с некачествени врати и имитации на Porta Doors, които претендират за немско производство а същевременно са внос от Kитай и Tурция. Може да ги познаете по еднообразието и заблуждаващите ниски цени, които не включват дори касата на вратата. Вратите са основен елемент от жилището, който се сменя изключително рядко и трудно. Съветваме Ви да посетите някои от шоурумите на Вратите Porta Doors и да се уверите, че може да се сдобиете с изключително качествени врати на много изгодна цена.

Колко е срока за доставка и монтаж?

Разполагаме с голямо количество врати на склад, които могат да бъдат монтирани в много кратки срокове. Ако желаете да направите индивидуална поръчка от над 200 различни модела 50 вида покрития, ще се наложи да изчакате около 5 седмици.

Защо е по-добре да се направи индивидуална поръчка?

Всяка врата е конфигурирана от различни компоненти, които могат да бъдат поръчани в най-ралични цветове, покрития, размери, посока на отваряне, вид остъкляване и механизми. В PORTA DOORS всичко това може да бъде избрано индивидуално за всяка врата, като това не увеличава цената. Това Ви дава възможност да индивидуализирате и да изберете най-подходящите врати за вашия дом.

Как и къде става поръчката?

Поръчките се правят в някои от нашите шоуруми за интериорни и входни врати в София, Пловдив или Бургас. Локациите на магазините може да намерите на страницата ни за контакти.

Колко и кога се плаща?

За всяка поръчка се оставя 50% капаро, след вземане на размери от обекта. Останалата част се доплаща преди монтажа на вратите. Монтажа се плаща на монтажните групи в дена на монтиране на вратите.