Интериорни Врати Бургас: Porta Doors - Промо Цени

Интериорни врати Бургас - Porta Doors

Цени от 247 лв. за Врата + КАСА.
интериорни врати бургас 1
интериорни врати бургас 2
интериорни врати бургас 3
интериорни врати бургас 4
интериорни врати бургас 5
интериорни врати бургас 6

Промоцията е валидна до 01.09.2019 или до изчерпване на количествата.

Търсите "Врати в Бургас". Това е правилнто място. Ние предлагаме качествени интериорни и входни врати произведени в Полша. В шоурума ни в гр. Бургас (пред хотел Аква) ще намерите най-новите ни модели.

Предимството на Porta Doors, е че можете да комбинирате между огромно количество покрития, модели, цветове, остъкление, обков, шпионки и дори височина на вратата. Огромното разнообразие и опции изключват възможността за наличност на склад на над 2 милиона разновидности.

Ние имаме желание да доставяме на българските клиенти, едни от най-качествените врати в Европа, които са на изключително добри цени.

Смятаме, че дизайна и уникалността, която можете да постигнете си заслужават 7 седмици търпение, с оглед на това, че ще гледате тези врати много години.

 

Процес на поръчката:

1. Избор на модел, покритие и обков, височкина на вратата.

2. Изпращаме наш екип, който да вземе точни размери на всеки един отвор от обекта Ви.

3. Изготвяме крайна оферта с вкл. цени за монтаж.

4. Изпращане на поръчката към завода.

5. Доставка и монтаж

 

Ние предлагаме цялостни системни решения за вашия апартамент. Всеки модел врата може да бъде поръчан с над 80 вида покрития. Консултантите ни в шоурума за интериорни Врати в Бургас ще ви консултират за предимствата на всяко едно от пкритията и фурнирите за интерирни врати.

Ние можем да Ви предложим пълната продуктова гама на интерирни и входни врати  Porta Doors, Verte Doors, Novoferm. Можем да Ви консултираме за най-новите иновации в интерирните врати, в качествения избор и комбинация на различните компоненти и покрития.

Нашите монтажници ще вземат размери на отворите във вашия апартамент или къща и така всяка врата ще бъде поръчана в съответсвтие с предназначения за нея отвор. За заявка за вземане на размери за Бургас, моля обадете се на тел: 0886 01 01 91


С над 20 години история на пазара за врати Porta Doors е гаранция за качество. Доверете ни се и посетете нашия магазин за интериорни врати в Бургас на адрес: бул. Демокрация 85 ( пред хотел Аква ) 

 

 

Контакт на Интериорни Врати Бургас:
Бул. "Демокрация" 85, бл. 160 /пред хотел Аква Бургас
шоурум и офис ВРАТИТЕ Бургас
моб.: 0886 01 01 91
e-mail: [email protected]
Работно време : от Понеделник до Петък - от 10:00 до 18:30 часа,
Събота и Неделя - почивни дни