Интериорни Врати Бургас - Porta Doors

Тапетни врати porta doors промоция на интериорни врати порта хайд
Промо цена на интериорни врати порта вектор
Промоция на интериорни врати порта лондон
Прмоция на интериорни врати верте хоум
интериорни врати порта декор
интериорни врати BALANCE 1
Качествени интериорни врати BALANCE 2
Качествени интериорни врати VERTE PREMIUM 1
Качествени интериорни врати VERTE PREMIUM 2
Класически интериорни врати Harmony 1
Класически интериорни врати Harmony 2
Модерни интериорни врати UNI COLOR 1
Модерни интериорни врати UNI COLOR 2
Стъклени интериорни врати СТЪКЛО 1
Стъклени интериорни врати СТЪКЛО подходящи за баня
Евтини интериорни врати FIT 1
Евтини интериорни врати FIT 2
Полски интериорни врати FOCUS 1
Полски интериорни врати FOCUS 2

Porta Doors предлага интериорни врати с най-добро качество спрямо цена. 

Търсите "Качествени интериорни врати в Бургас". Това е правилнто място. Ние предлагаме качествени интериорни и входни врати произведени в Полша. В шоурума ни в гр. Бургас (пред хотел Аква) ще намерите най-новите ни модели.

Предимството на Porta Doors, е че можете да комбинирате между огромно количество покрития, модели, цветове, остъкление, обков, шпионки и дори височина на вратата. Огромното разнообразие и опции изключват възможността за наличност на склад на над 2 милиона разновидности.

Ние имаме желание да доставяме на българските клиенти, едни от най-качествените врати в Европа, които са на изключително добри цени.

Смятаме, че дизайна и уникалността, която можете да постигнете си заслужават 7 седмици търпение, с оглед на това, че ще гледате тези врати много години.

 

Поръчка на интериорни врати в Бургас:

1. Избор на модел, покритие и обков, височкина на вратата.

2. Изпращаме наш екип, който да вземе точни размери на всеки един отвор от обекта Ви.

3. Изготвяме крайна оферта с вкл. цени за монтаж.

4. Изпращане на поръчката към завода.

5. Доставка и монтаж

 

Ние предлагаме цялостни системни решения за вашия апартамент. Всеки модел врата може да бъде поръчан с над 80 вида покрития. Консултантите ни в шоурума за интериорни Врати в Бургас ще ви консултират за предимствата на всяко едно от пкритията и фурнирите за интерирни врати.

Ние можем да Ви предложим пълната продуктова гама на интерирни и входни врати  Porta Doors, Verte Doors, Novoferm. Можем да Ви консултираме за най-новите иновации в интерирните врати, в качествения избор и комбинация на различните компоненти и покрития.

Нашите монтажници ще вземат размери на отворите във вашия апартамент или къща и така всяка врата ще бъде поръчана в съответсвтие с предназначения за нея отвор. За заявка за вземане на размери за Бургас, моля обадете се на тел: 0886 01 01 91


С над 20 години история на пазара за врати Porta Doors е гаранция за качество. Доверете ни се и посетете нашия магазин за интериорни врати в Бургас на адрес: бул. Демокрация 85 ( пред хотел Аква ) 

Интериорни врати нужни размери

Преди завъшвването на всяка поръчка, изпращаме наш монтажник, който да заснеме отворите за вратите ви. Така знаем точно какъв размер врата да поръчкаме към завода. Така се определя и отварянето на вратата, дале да е с ляво или дясно отваряне. В каталога ни ще намерите и всички размери и видове отвори и каси. За повече информация относно размерите на Интериорните врати може да се обърнете към наш консултант. 

Контакт на Интериорни Врати Бургас:
Бул. "Демокрация" 85, бл. 160 /пред хотел Аква Бургас
шоурум и офис ВРАТИТЕ Бургас
моб.: 0886 01 01 91
e-mail: [email protected]
Работно време : от Понеделник до Петък - от 10:00 до 18:30 часа,
Събота и Неделя - почивни дни

ОТКЪДЕ ДА КУПЯ ПРОМОЦИИ

Намерени 32 продукта

Филтрирай
  • Сортирай по:
    • Колекция
    • Име
Често задавани въпроси

🧿Защо да изберете Интериорни Врати Бургас - Porta Doors Porta Doors?

Защото предлагаме най-добро съотношение цена спрямо качество за всички Интериорни Врати Бургас - Porta Doors . Всички врати са снабдени с най-висок клас механизми. Предлагаме огромен асортимент с хиляди разновидности Интериорни Врати Бургас - Porta Doors , които могат да да задоволят всеки вкус.

❓Какви са цените за Интериорни Врати Бургас - Porta Doors и какво е включено в тях?

Описаните цени на Интериорни Врати Бургас - Porta Doors се отнасят за базови модели. Актуални цени може да получите в нашите шоуруми. Доставката е включена в цената на монтажа. Монтажа на Интериорни Врати Бургас - Porta Doors се извършва от външни фирми. За далечни обекти извън градовете София, Пловдив и Бургас се начислява транспорт.

🔰Каква гаранция имат Интериорни Врати Бургас - Porta Doors ?

Всички Интериорни Врати Бургас - Porta Doors се продават с 2 години гаранция.

📌Къде се произвеждат вашите Интериорни Врати Бургас - Porta Doors ?

Всички Интериорни Врати Бургас - Porta Doors се произвеждат в един от петте завода в Полша или новия завод в Румъния. 25 годишната история на Porta Doors e гаранция за качество.

🔳С какво вашите Интериорни Врати Бургас - Porta Doors са по-добри от останалите на пазара?

Пазара за Интериорни Врати Бургас - Porta Doors в България е наводнен с некачествени врати и имитации на Porta Doors, които претендират за немско производство а същевременно са внос от Kитай и Tурция. Може да ги познаете по еднообразието и заблуждаващите ниски цени, които не включват дори касата на вратата. Вратите са основен елемент от жилището, който се сменя изключително рядко и трудно. Съветваме Ви да посетите някои от шоурумите на Вратите Porta Doors и да се уверите, че може да се сдобиете с изключително качествени врати на много изгодна цена.

Колко е срока за доставка и монтаж?

Разполагаме с голямо количество врати на склад, които могат да бъдат монтирани в много кратки срокове. Ако желаете да направите индивидуална поръчка от над 200 различни модела 50 вида покрития, ще се наложи да изчакате около 5 седмици.

Защо е по-добре да се направи индивидуална поръчка?

Всяка врата е конфигурирана от различни компоненти, които могат да бъдат поръчани в най-ралични цветове, покрития, размери, посока на отваряне, вид остъкляване и механизми. В PORTA DOORS всичко това може да бъде избрано индивидуално за всяка врата, като това не увеличава цената. Това Ви дава възможност да индивидуализирате и да изберете най-подходящите врати за вашия дом.

Как и къде става поръчката?

Поръчките се правят в някои от нашите шоуруми за интериорни и входни врати в София, Пловдив или Бургас. Локациите на магазините може да намерите на страницата ни за контакти.

Колко и кога се плаща?

За всяка поръчка се оставя 50% капаро, след вземане на размери от обекта. Останалата част се доплаща преди монтажа на вратите. Монтажа се плаща на монтажните групи в дена на монтиране на вратите.