Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир

Porta Doors предлага интериорни врати с най-добро качество спрямо цена. Цени от 247 лв за интериорни врати на склад.

ОТКЪДЕ ДА КУПЯ ПРОМОЦИИ

Намерени 2763 продукта

Филтрирай
 • Сортирай по:
  • Колекция
  • Име

Интериорни врати Porta Doors имат магазини в София, Пловдив и Бургас

 

интериорни врати пловдив 1

При нас ще намерите огромно разнообразие от врати, независимо от нуждите ви. Предлагаме както интериорни врати с ниски цени, така и луксозни врати и дизайнерски решения. Всяка врата може да бъде поръчана в няколко различни височини, както и в над 50 различни покрития. Предлагаме много устойчиви покрития за интериорни врати, като CPL и врати с естествен фурнир. 

Интериорни врати на Цени от 249 лв. за ВРАТИ + Каса. 

25 годишна история и безупречна репутация

Десетки награди за иновации в дизайна и механизмите. Предлагаме интериорни врати за баня, къща, офис, апартамент, панелно жилище и др. Разпагаме с големи количества  в складовете ни в София, Пловдив и Бургас. Вратите Porta Doors се произвеждат в няколко завода в Европа, част от които са в Полша и Румъния. Porta Doors е марка с десетки награди за дизайн и качество. 

Предимства на интериорните врати Porta Doors

 • Най-добро съотношение цена спрямо качество - Цените ни започват от 249лв. за врата с най-добрия механизъм на затваряне и изолация. 

 • Плавно отваряне и затваряне - Може да затворите плавно вратата с един пръст (без да има нужда от натискане на дръжката)

 • Качествено оплътнение - Силиконовите оплътнения ви гарантират безшумно затваряне и перфектна изолация

 • Разполагаме с големи количества врати на склад

 • 2 Години Гаранция 

 • Лесен и бърз монтаж

 • Възможност за индивидуализация и поръчка от над 500 подмодела и 70 различни покрития и 16 вида прозореци

 • 25 Години качесто и десетки награди за иновации в дизайна и механизмите.

Porta Doors разработва най-качествените механизми за плъзгащи интериорни врати, както и за сгъваеми интериорни врати (врати хармоника). Имаме подходящи решения за скрит монтаж, както и за външен монтаж на водачите на вратата. 

Звукоизолиращи врати:

Оплътненията на вратите ни с много добри звукоизолационни качества, а механизмите позволяват плавно затваряне на вратата дори с бутане с един пръст. Това означава, че не е нужно да натискате дръжката на вратата, за да я затворите.

Тапетни интериорни врати

: От тази година в каталога на Porta Doors има и нови дизайнерски врати, които включват тапетни врати и специалната каса Porta Level, която достига до тавана на помещенията. Вече имаме изградени тапетни врати в множество обекти в гр. София, които можем да покажем.

 

Интериорни врати за баня

: Банята е помещение с голямо ниво на влажност, което може да деформира вратите ви. Към всяка врата може да се поръча допълнителен вентилационен отвор, както и специално покритие, което да я предпазва от влагата. Трябва да знаете, че всяка врата за баня не трябва да има директно обливане с вода.

 

Интериорни врати по поръчка

Изработваме всякакъв вид интериорни врати по поръчка. Всички наши модели могат да бъдат избрани в три различни височикини. Предлагаме интериорни врати с височина над 2 метра и 10 сантиметра. Всяка врата може да се поръчка в различен размер и покритие, пълнеж, височина и каса. Разполагаме с над 70 различни покрития по качество и цена.

Интериорни врати размери: 

Преди да финализираме всяка поръчка, изпращаме наша монтажна група, която взема размери за интериорните врати, които сте поръчали. Размерите на интерорните врати определят размера на поръчаната врата, като за интериорни врати е нужно размера на светлия отвор да е с 8 см. по-голям от размера на поръчаната врата.  Например ако искате крилото Ви да е с размер 90 см, е нужен светъл отвор 98 см. Възможно е да има отклонение от 1-2 см. За входните врати светлия отвор е малко по-голям.

Често задавани въпроси

🧿Защо да изберете Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир Porta Doors?

Защото предлагаме най-добро съотношение цена спрямо качество за всички Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир. Цените ни започват от 249лв и всички врати са с снабдени с най-висок клас механизми. Предлагаме огромен асортимент с хиляди разновидности Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир, които могат да да задоволят всеки вкус.

❓Какви са цените за Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир и какво е включено в тях?

Описаните цени на Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир се отнасят за базови модели. Актуални цени може да получите в нашите шоуруми. Доставката е включена в цената на монтажа. Монтажа на Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир се извършва от външни фирми. За далечни обекти извън градовете София, Пловдив и Бургас се начислява транспорт.

🔰Каква гаранция имат Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир?

Всички Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир се продават с 2 години гаранция.

📌Къде се произвеждат вашите Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир?

Всички Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир се произвеждат в един от петте завода в Полша или новия завод в Румъния. 25 годишната история на Porta Doors e гаранция за качество.

🔳С какво вашите Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир са по-добри от останалите на пазара?

Пазара за Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир в България е наводнен с некачествени врати и имитации на Porta Doors, които претендират за немско производство а същевременно са внос от Kитай и Tурция. Може да ги познаете по еднообразието и заблуждаващите ниски цени, които не включват дори касата на вратата. Вратите са основен елемент от жилището, който се сменя изключително рядко и трудно. Съветваме Ви да посетите някои от шоурумите на Вратите Porta Doors и да се уверите, че може да се сдобиете с изключително качествени врати на много изгодна цена.

Колко е срока за доставка и монтаж?

Разполагаме с голямо количество врати на склад, които могат да бъдат монтирани в много кратки срокове. Ако желаете да направите индивидуална поръчка от над 200 различни модела 50 вида покрития, ще се наложи да изчакате около 5 седмици.

Защо е по-добре да се направи индивидуална поръчка?

Всяка врата е конфигурирана от различни компоненти, които могат да бъдат поръчани в най-ралични цветове, покрития, размери, посока на отваряне, вид остъкляване и механизми. В PORTA DOORS всичко това може да бъде избрано индивидуално за всяка врата, като това не увеличава цената. Това Ви дава възможност да индивидуализирате и да изберете най-подходящите врати за вашия дом.

Как и къде става поръчката?

Поръчките се правят в някои от нашите шоуруми за интериорни и входни врати в София, Пловдив или Бургас. Локациите на магазините може да намерите на страницата ни за контакти.

Колко и кога се плаща?

За всяка поръчка се оставя 50% капаро, след вземане на размери от обекта. Останалата част се доплаща преди монтажа на вратите. Монтажа се плаща на монтажните групи в дена на монтиране на вратите.