Интериорни Врати от светло дърво - Porta Doors

Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир

Porta Doors предлага интериорни врати с най-добро качество спрямо цена. Цени от 249 лв за интериорни врати на склад с включена каса.

 

 

Намерени 2769 продукта

 • Сортирай по:
  • Колекция
  • Име

Интериорни врати Porta Doors имат магазини в София, Пловдив и Бургас  

интериорни врати пловдив 1

При нас ще намерите огромно разнообразие от врати, независимо от нуждите ви. Предлагаме както интериорни врати с ниски цени, така и луксозни врати и дизайнерски решения. Всяка врата може да бъде поръчана в няколко различни височини, както и в над 50 различни покрития. Предлагаме много устойчиви покрития за интериорни врати, като CPL и врати с естествен фурнир. 

Интериорни врати на Цени от 249 лв. за ВРАТИ + Каса. 

25 годишна история и безупречна репутация

Десетки награди за иновации в дизайна и механизмите.

Предлагаме интериорни врати за баня, къща, офис, апартамент, панелно жилище и др.

Разпагаме с големи количества  в складовете ни в София, Пловдив и Бургас. Вратите Porta Doors се произвеждат в няколко завода в Европа, част от които са в Полша и Румъния. Porta Doors е марка с десетки награди за дизайн и качество. 

Предимства на интериорните врати Porta Doors

 • Най-добро съотношение цена спрямо качество - Цените ни започват от 249лв. за врата с най-добрия механизъм на затваряне и изолация. 

 • Плавно отваряне и затваряне - Може да затворите плавно вратата с един пръст (без да има нужда от натискане на дръжката)

 • Качествено оплътнение - Силиконовите оплътнения ви гарантират безшумно затваряне и перфектна изолация

 • Разполагаме с големи количества врати на склад

 • 2 Години Гаранция 

 • Лесен и бърз монтаж

 • Възможност за индивидуализация и поръчка от над 500 подмодела и 70 различни покрития и 16 вида прозореци

 • 25 Години качесто и десетки награди за иновации в дизайна и механизмите.

Porta Doors разработва най-качествените механизми за плъзгащи интериорни врати, както и за сгъваеми интериорни врати (врати хармоника). Имаме подходящи решения за скрит монтаж, както и за външен монтаж на водачите на вратата. 

Звукоизолиращи врати: Оплътненията на вратите ни с много добри звукоизолационни качества, а механизмите позволяват плавно затваряне на вратата дори с бутане с един пръст. Това означава, че не е нужно да натискате дръжката на вратата, за да я затворите.

Тапетни интериорни врати: От тази година в каталога на Porta Doors има и нови дизайнерски врати, които включват тапетни врати и специалната каса Porta Level, която достига до тавана на помещенията. Вече имаме изградени тапетни врати в множество обекти в гр. София, които можем да покажем.

Интериорни врати за баня: Банята е помещение с голямо ниво на влажност, което може да деформира вратите ви. Към всяка врата може да се поръча допълнителен вентилационен отвор, както и специално покритие, което да я предпазва от влагата. Трябва да знаете, че всяка врата за баня не трябва да има директно обливане с вода.

Интериорни врати по поръчка

Често задавани въпроси

Защо да изберете Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир Porta Doors?

Защото предлагаме най-добро съотношение цена спрямо качество за всички Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир. Цените ни започват от 249лв и всички врати са с снабдени с най-висок клас механизми. Предлагаме огромен асортимент с хиляди разновидности Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир, които могат да да задоволят всеки вкус.

Какви са цените за Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир и какво е включено в тях?

Описаните цени на Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир се отнасят за базови модели. Актуални цени може да получите в нашите шоуруми. Доставката е включена в цената на монтажа. Монтажа на Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир се извършва от външни фирми. За далечни обекти извън градовете София, Пловдив и Бургас се начислява транспорт.

Каква гаранция имат Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир?

Всички Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир се продават с 2 години гаранция.

Къде се произвеждат вашите Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир?

Всички Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир се произвеждат в един от петте завода в Полша или новия завод в Румъния. 25 годишната история на Porta Doors e гаранция за качество.

С какво вашите Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир са по-добри от останалите на пазара?

Пазара за Интериорни Врати от Светло Дърво и фурнир в България е наводнен с некачествени врати и имитации на Porta Doors, които претендират за немско производство а същевременно са внос от Kитай и Tурция. Може да ги познаете по еднообразието и заблуждаващите ниски цени, които не включват дори касата на вратата. Вратите са основен елемент от жилището, който се сменя изключително рядко и трудно. Съветваме Ви да посетите някои от шоурумите на Вратите Porta Doors и да се уверите, че може да се сдобиете с изключително качествени врати на много изгодна цена.

Колко е срока за доставка и монтаж?

Разполагаме с голямо количество врати на склад, които могат да бъдат монтирани в много кратки срокове. Ако желаете да направите индивидуална поръчка от над 200 различни модела 50 вида покрития, ще се наложи да изчакате около 5 седмици.

Защо е по-добре да се направи индивидуална поръчка?

Всяка врата е конфигурирана от различни компоненти, които могат да бъдат поръчани в най-ралични цветове, покрития, размери, посока на отваряне, вид остъкляване и механизми. В PORTA DOORS всичко това може да бъде избрано индивидуално за всяка врата, като това не увеличава цената. Това Ви дава възможност да индивидуализирате и да изберете най-подходящите врати за вашия дом.

Как и къде става поръчката?

Поръчките се правят в някои от нашите шоуруми за интериорни и входни врати в София, Пловдив или Бургас. Локациите на магазините може да намерите на страницата ни за контакти.

Колко и кога се плаща?

За всяка поръчка се оставя 50% капаро, след вземане на размери от обекта. Останалата част се доплаща преди монтажа на вратите. Монтажа се плаща на монтажните групи в дена на монтиране на вратите.