Врати Пловдив: Porta Doors - Промо Цени

интериорни врати пловдив 1
интериорни врати пловдив 2
интериорни врати пловдив 3
интериорни врати пловдив 4
интериорни врати пловдив 5
интериорни врати пловдив 6
Промоцията е валидна до 01.09.2019 или до изчерпване на количествата.

Търсите "Врати в Пловдив". Вратите Porta Doors и BauZentrum са официални вносители и дистрибутори на интериорни и входни врати Porta Doors, Novoferm, Verte Doors.  ПОРТА ДООРС е синоним на качество, стил и модерен дизайн. Дружеството предлага цялостни системни решения за ВРАТИ – консултация , вземане на размери , доставка на избраните модели , монтаж и гаранционен сервиз.

Ние предлагаме качествени интериорни и входни врати произведени в Полша. В шоурумите ни за врати в Пловдив ще намерите както врати на ниски цени, така и дизайнерски и модерни врати, които са на изгодни цени.

 Консултантите ни в шоурума за Врати в Пловдив ще ви посъветват за предимствата и качествата на всяко едно от поритията и фурнирите за интерирни врати.

Porta Doors разполага с 2 големи магазина за врати в Пловдив. В мострената ни зала на Бул. "България" 115 А ет. 2 - над магазин Lidl.

ще откриете най-новите модели с марка Porta Doors, модерни и дизайнерски врати, класически модели врати, както и промоционалните предложения с ниски цени.

Ние предлагаме Врати в Пловдив на склад, от най-добрите модели, коите се предлагат на ниски цени. Условия за прмоционалните врати в Пловдив можете да намерите в магазините ни.

С над 20 години история на пазара за врати Porta Doors е гаранция за качество. Доверете ни се и посетете нашите магазини за врати в Пловдив на адрес:

Врати Пловдив Бул. "България" 115 А ет. 2 - над магазин Lidl.моб.: 0885 841 605
e-mail: [email protected]
Работно време: от Понеделник до Петък - от 9:00 до 18:00
Събота - от 9:00 до 14:00
Неделя - почивен ден