Интериорни врати Бургас - Porta Doors

Цени от 247 лв. за Врата + КАСА.
интериорни врати бургас 1
интериорни врати бургас 2
интериорни врати бургас 3
интериорни врати бургас 4
интериорни врати бургас 5

Промоцията е валидна до 01.09.2019 или до изчерпване на количествата.

Интериорни врати за апартаменти, къщи, хотели и панелни жилища

Търсите "Качествени интериорни врати в Бургас". Това е правилнто място. Ние предлагаме качествени интериорни и входни врати произведени в Полша. В шоурума ни в гр. Бургас (пред хотел Аква) ще намерите най-новите ни модели.

Предимството на Porta Doors, е че можете да комбинирате между огромно количество покрития, модели, цветове, остъкление, обков, шпионки и дори височина на вратата. Огромното разнообразие и опции изключват възможността за наличност на склад на над 2 милиона разновидности.

Ние имаме желание да доставяме на българските клиенти, едни от най-качествените врати в Европа, които са на изключително добри цени.

Смятаме, че дизайна и уникалността, която можете да постигнете си заслужават 7 седмици търпение, с оглед на това, че ще гледате тези врати много години.

 

Поръчка на интериорни врати в Бургас:

1. Избор на модел, покритие и обков, височкина на вратата.

2. Изпращаме наш екип, който да вземе точни размери на всеки един отвор от обекта Ви.

3. Изготвяме крайна оферта с вкл. цени за монтаж.

4. Изпращане на поръчката към завода.

5. Доставка и монтаж

 

Ние предлагаме цялостни системни решения за вашия апартамент. Всеки модел врата може да бъде поръчан с над 80 вида покрития. Консултантите ни в шоурума за интериорни Врати в Бургас ще ви консултират за предимствата на всяко едно от пкритията и фурнирите за интерирни врати.

Ние можем да Ви предложим пълната продуктова гама на интерирни и входни врати  Porta Doors, Verte Doors, Novoferm. Можем да Ви консултираме за най-новите иновации в интерирните врати, в качествения избор и комбинация на различните компоненти и покрития.

Нашите монтажници ще вземат размери на отворите във вашия апартамент или къща и така всяка врата ще бъде поръчана в съответсвтие с предназначения за нея отвор. За заявка за вземане на размери за Бургас, моля обадете се на тел: 0886 01 01 91


С над 20 години история на пазара за врати Porta Doors е гаранция за качество. Доверете ни се и посетете нашия магазин за интериорни врати в Бургас на адрес: бул. Демокрация 85 ( пред хотел Аква ) 

Интериорни врати нужни размери

Преди завъшвването на всяка поръчка, изпращаме наш монтажник, който да заснеме отворите за вратите ви. Така знаем точно какъв размер врата да поръчкаме към завода. Така се определя и отварянето на вратата, дале да е с ляво или дясно отваряне. В каталога ни ще намерите и всички размери и видове отвори и каси. За повече информация относно размерите на интерорнитв врати може да се обърнете към наш консултант. 

Контакт на Интериорни Врати Бургас:
Бул. "Демокрация" 85, бл. 160 /пред хотел Аква Бургас
шоурум и офис ВРАТИТЕ Бургас
моб.: 0886 01 01 91
e-mail: [email protected]
Работно време : от Понеделник до Петък - от 10:00 до 18:30 часа,
Събота и Неделя - почивни дни